Wie is Marja Boerefijn

Ik ben in 1987 afgestudeerd aan de opleiding oefentherapie Cesar. Al meer dan 30 jaar, sinds januari 1988, werk ik in het stadsdeel Tongelre in Eindhoven. Ik werk al jarenlang met plezier in de praktijk en zie mensen met uiteenlopende  klachten zoals bijvoorbeeld bekkenpijn, lage rug pijn, hoofdpijn, slechtslapen e.d.
Ook behandel ik stuitpijn(coccygodenie), incontinentie klachten en andere klachten van de bekkenbodem.

In 2004 heb ik de opleiding de opleiding adem – en ontspanningstherapie, methode van Dixhoorn afgerond en heb me verdiept in klachten zoals hyperventilatie, vermoeidheid, niet goed kunnen doorademen, angst en paniek(aanvallen) e.d.

In 2010 heb ik de opleiding tot Craniosacraal therapeut afgerond, een verrijking voor mij als therapeut. 

In 2018 heb ik de opleiding tot EMDR-therapeut gedaan en ben me verder gaan verdiepen in angst en paniekstoornissen, enkelvoudige trauma`s e.d. Emdr werkt goed als er sprake is van flashbacks en ook als gevoelens of gedachten kunnen worden getriggerd door een bepaalde gebeurtenis, geluid o.i.d.

Daarnaast heb ik nog vele andere bij en nascholingen gedaan zoals slaapoefentherapie, omgaan met chronische pijn, whiplash, zwangerschap gerelateerde klachten e.d.

In 2020 heb ik mijn diploma behaald aan de reattach academie. Hier werk ik veel mee als er bijvoorbeeld klachten zijn van overprikkeling, zoals bij een burn-out of bij long  Covid. 

In 2021 heb ik de aantekening leefstijlcoach behaald om vakkundige adviezen te kunnen geven o.a. op het gebied van voeding, bewegen, slapen, verslavende middelen gebruik zoals alcohol en roken e.d

Door de diverse opleidingen die ik heb gedaan, beschik ik over veel vaardigheden en kennis om diverse klachten te behandelen.