tarieven

vergoedingen

Tarieven

De therapie kan vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Vraag bij uw eigen zorgverzekering na of de behandelingen vergoed worden of bekijk de polisvoorwaarden hoeveel behandelingen u vergoed krijgt of klik op de link onderaan in dit scherm. Als u geen aanvullende verzekering heeft zijn de behandelingen voor eigen rekening. Ook al heeft u een verwijzing van een arts of specialist dat u de behandelingen nodig heeft, de behandelingen worden alleen maar vergoed als u hiervoor verzekerd bent middels een aanvullende verzekering. Bij twijfel over de vergoedingen  kunt u ook altijd contact opnemen met Marja Boerefijn. 

Tarief oefentherapie Cesar

Afhankelijk van uw zorgverzekering kost een behandeling::

  • Op ons praktijkadres tussen de 36 en 42  euro
  • Op het adres van de cliënt tussen de 45,00 en 52,50 euro

  • een losse behandeling oefentherapie zonder verzekering kost 41,50  voor 30 minuten
  • een intake en onderzoek oefentherapie 45 minuten kost rond de 52,50 euro
  • De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Bij een chronische indicatie, welke voorkomt op de chronische lijst van het VWS, worden de behandelingen vanaf de twintigste behandeling vergoed door de basisverzekering. De eerste twintig behandelingen worden dan vergoed uit de aanvullende verzekering. Als u geen aanvullende verzekering heeft komen de eerste 20 behandeling voor uw eigen rekening en daarna worden de behandelingen vergoed vanuit de basis verzekering. De behandelingen uit het basispakket komen wel ten koste van het eigen risico. Vraag bij uw eigen verzekering naar de mogelijkheden!

Tarief Craniosacraal therapie

Behandeling half uur: 42,50| Behandeling van 45 min: 65 euro  | Behandeling uur: 85,00 euro.
De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Tarief Adem- en Ontspanningstherapie

Behandeling half uur: 42.50| Behandeling van 45 min: 65 euro  | Behandeling uur: 82,5,00 euro.
De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Vergoedingen

Voor de vergoedingen voor de Oefentherapie Cesar kunt u op de volgende link klikken of u kunt deze kopiëren en in uw browser plakken. Hier staat een overzicht van de meeste zorgverzekeraars en de daarbij behorende pakketten en vergoedingen.

https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/oefentherapie-mensendieck-en-cesar.aspx

Voor de vergoedingen voor de Adem en Ontspanningstherapie en Craniosacraaltherapie kunt u op de volgende link klikken  (of u kunt deze kopieren https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/craniosacraal-therapie in uw browser plakken). Hier staat een overzicht van de meeste zorgverzekeraars en de daarbij behorende pakketen en vergoedingen.

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/craniosacraal-therapie