tarieven

vergoedingen

Tarieven

De therapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Vraag bij uw eigen zorgverzekering na hoeveel behandelingen u vergoed krijgt of klik op de link onderaan in dit scherm.

Tarief oefentherapie Cesar

Afhankelijk van uw zorgverzekering kost een behandeling::

  • Op ons praktijkadres tussen de 30,00 en 35,00 euro
  • Op het adres van de cliënt tussen de 42,50 en 48,00 euro

Bij een chronische indicatie, welke voorkomt op de chronische lijst van het VWS, worden de behandelingen vanaf de twintigste behandeling vergoed door de basisverzekering. De eerste twintig behandelingen worden dan vergoed uit de aanvullende verzekering. De behandelingen uit het basispakket komen wel ten koste van het eigen risico. Vraag bij uw eigen verzekering naar de mogeljikheden!

Tarief Craniosacraal therapie

Behandeling half uur: 40,00| Behandeling van 45 min: 60 euro  | Behandeling uur: 80,00 euro.

Tarief Adem- en Ontspanningstherapie

Behandeling half uur: 40,00| Behandeling van 45 min: 60 euro  | Behandeling uur: 80,00 euro.

Vergoedingen

Voor de vergoedingen voor de Oefentherapie Cesar kunt u op de volgende link klikken of u kunt deze kopiëren en in uw browser plakken. Hier staat een overzicht van de meeste zorgverzekeraars en de daarbij behorende pakketen en vergoedingen.

https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/oefentherapie-mensendieck-en-cesar.aspx

Voor de vergoedingen voor de Adem en Ontspanningstherapie en Craniosacraaltherapie kunt u op de volgende link klikken of u kunt deze kopieren en in uw browser plakken. Hier staat een overzicht van de meeste zorgverzekeraars en de daarbij behorende pakketen en vergoedingen.

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen#vakgebiede