corona update

Goed nieuws, er is groen licht!!

De deuren van de praktijk mogen weer open om de reguliere zorg te hervatten! U kunt weer een afspraak inplannen door te bellen, appen, sms-en met de  praktijk op telefoonnummer 040 2813463  of 0644109579 of mailen  met marja@cesar-tonglere.nl

Het RIVM en VWS heeft groen licht gegeven om de paramedische zorg weer op te starten. Om de werkzaamheden op een verantwoorde manier weer te hervatten, zijn enkele maatregelen genomen. Daarbij worden de  adviezen van het RIVM en onze beroepsgroep nauwkeurig gevolgd.

 

We hebben het advies gekregen om:

  1. een strikt protocol te volgen en de benodigde veiligheidsmaatregelen te treffen;
  2. u op de reeds bekende 1,5 m afstand te ontvangen,
  3. de behandeling waarbij fysiek contact noodzakelijk is kunnen in uitzonderlijke gevallen hervat worden;
  4. videoconsulten daar waar mogelijk, voort te zetten

 

Het protocol houdt in:

  1. Kom alleen, alleen in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld bij een taalprobleem, kan hiervoor een uitzondering gemaakt worden
  2. Kom maximaal 5 minuten voor de afspraak .Er wordt een strikte planning gehanteerd om te voorkomen dat patiënten elkaar onderling tegenkomen. Wanneer u meer dan 5 minuten voor aanvang van de therapie al aanwezig bent, wacht dan buiten of in de auto. Ook buiten dient 1,5 meter afstand gehandhaafd te blijven.
  3. Bel af of zet de behandeling om in videobellen bij symptomen van verkoudheid en koorts of als iemand in uw omgeving corona heeft.
  4. Er wordt gewerkt met persoonlijke beschermingsmiddelen binnen de 1,5m.
  5. Voor en na de behandeling worden de ruimtes en materialen gereinigd. Bij binnenkomst en bij het verlaten van de praktijk kunt u de handen desinfecteren.
  6. Neem zelf een handdoek mee.

 

  Ik zie u graag weer terug in de praktijk!!

Alle mensen met een lopende behandeling worden de komende week weer telefonisch benaderd door mij.